Leadmore logo vector

Møllevangen 10B, Sørup, DK-3480 Fredensborg      +45 2929 3000

Del via…

Abonner og få det hele med

En værdiskabende PE-rejse

Emballagegruppen solgt til Schur 

Schur International A/S overtog den 14. august 2019 Emballagegruppen i Vejle fra Maj Invest Equity. I begyndelsen af 2019 erhvervede Maj Invest Equity den familieejede koncern Good Food Group i Vejle, hvortil Emballagegruppen indtil overdragelsen til Maj Invest Equity var tilknyttet som 100%-ejet datterselskab.

Emballagegruppen A/S, der producerer dels kartonemballage dels label-produkter på to lokationer i Vejle, omsætter for ca. DKK 180 mio. og beskæftiger 130 personer.

 

 

"Vores ejerskab af Emballagegruppen har været væsentligt kortere end planlagt, men efter en fokusering af forretningen gennem frasalg af datterselskaber og aktiviteter inden for kommercielt print samt et større strategisk arbejde med ledergruppen, står vi nu med en forretning, som har vist sig at passe perfekt ind i Schurs produktportefølje og fremtidsplaner. Uagtet vores korte ejerperiode har vi vurderet, at salget var det rigtige at gøre på nuværende tidspunkt, idet Schur ser gode muligheder for at videreudvikle Emballagegruppen under dets ejerskab", siger Per Høholt, partner i Maj Invest Equity.

 

 

"Med købet af Emballagegruppen har vi fået tilført ekstra produktionskapacitet samtidig med, at Emballagegruppen besidder nogle interessante teknologier i form af coldfoil, formpressede bakker i karton samt label-produkter. Emballagegruppen har været kendt for at levere høj kvalitet og service til en stabil skandinavisk kundekreds, og vi glæder os til at fortsætte og videreudvikle samarbejdet med disse kunder", udtaler Hans Schur, CEO i Schur International A/S.

Kilde: www.schur.com/da

Jeg er stolt af at været en del af denne PE-rejse som både bestyrelsesformand og arbejdende bestyrelsesformand i Emballagegruppen A/S. Som sagt, en usædvanlig kort, men meget succesfuld og værdiskabende PE-rejse.

En rejse med mange facetter af vækststrategi med segmentbaserede kundeløfter og handlingsplaner, fokusering gennem frasalg af datterselskaber samt udviklingen af et kompetent og engageret lederteam klar til at drive transformationen fra en produktionsorienteret til en kundeorienteret virksomhed.

Tak til Emballagegruppens medarbejdere og MajInvest Equity for en spændende rejse sammen.

Læs mere:

www.emballagegruppen.dk

www.dan-labels.dk

Mads Middelboe

Executive Advisor & CEO

Leadmore ®

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Holdninger betyder mere end færdigheder når din fo...
Som ejerleder kan det betale sig at dele koden til...

Relaterede indlæg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.leadmore.dk/

Abonner og få det hele med

Abonner og få det hele med