Leadmore logo vector

Møllevangen 10B, Sørup, DK-3480 Fredensborg      +45 2929 3000

Del via…

Abonner og få det hele med

Skal du også prøve et IDDAS & Leadmore® modenhedsforløb?

Danselrer-IDDAS-ISO

Udbyttet kommer med ejerlederens mod til at blive målt og vejet, og ikke mindst viljen til at udnytte de forbedringsmuligheder, som modenhedsindexet udpeger – det vidner 3 praktiske Leadmore® cases om.

"Processen med IDDAS og Leadmore® var en øjenåbner, som gav direktionen og bestyrelsen en ny mulighed for at prioritere indsatsområder." 
André Radley Grundahl, CEO, Alpha Elektronik A/S
"IDDAS modenhedsværktøjet gav et godt samlet overblik over de områder af virksomheden, hvor processer og systemer kan udvikles og dokumenteres bedre." 
Anders Aistrup, CEO, Jørgen Windelev A/S
"IDDAS modenhedsforløb var en værdifuld øjenåbner for os, og værktøjet har bidraget til ejerledelsens fælles billede af virksomhedens aktuelle modenhedsniveau. Processen har været med til at sikre en helt nødvendig prioritering af de mest værdiskabende forbedringsindsatser og bidraget til en konkret handlingsplan for at løfte evnen til at gennemføre vores vækstplaner for de kommende år". 
Kenneth Codam, CEO, CatMan Solution A/S

Modenhedsforløb

Forløbene bygger på IDDAS' SMV modenhedsværktøj, som giver en tilstandsrapport - en due diligence, der viser virksomhedens modenhed baseret på ISO 17029 standarden. Et værdiskabende værktøj - både som optakt til en strategiproces, en salgsproces, tiltrækning af ny kapital eller modning til et senere salg til en højere værdi.

Forløbet skaber altså helt nye refleksioner som basis for en faktabaseret dialog i ledelsesgruppen. Værktøjet giver mulighed for en fleksibel online vurdering af måden virksomheden arbejder med management og leadership - med andre ord handler det om virksomhedens modenhed og evnen til at føre de gode planer ud i livet.

Med et SMV modenhedsforløb får du præcis indsigt i, hvor du som ejerleder og bestyrelse skal sætte ind for at løfte modenhedsscoren. Du får også detaljeret indsigt i, hvor virksomheden står ift. hvordan købere, investorer og banker sætter pris på din virksomhed. 

Læs mere om modenhedsforløb og IDDAS modenhedsindex.

Kontakt Mads Middelboe på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 29293000.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Prøv et forløb der kan gøre din virksomhed mere væ...

Relaterede indlæg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.leadmore.dk/

Abonner og få det hele med

Abonner og få det hele med