Leadmore logo vector

Møllevangen 10B, Sørup, DK-3480 Fredensborg      +45 2929 3000

Del via…

Abonner og få det hele med

Prøv et forløb der kan gøre din virksomhed mere værdifuld

I samarbejde med IDDAS tilbyder Leadmore® skræddersyede forløb, hvor vi sammen udvikler løsninger for, hvordan virksomheden kan styrke sin modenhed og løfte virksomhedens værdi. Forløbene bygger på IDDAS' SMV modenhedsværktøj, som giver en tilstandsrapport - en due diligence, der viser virksomhedens modenhed baseret på ISO 17029 standarden. Et værdiskabende værktøj - både som optakt til en strategiproces, en salgsproces, tiltrækning af ny kapital eller modning til et senere salg til en højere værdi.

Værktøjet giver mulighed for en fleksibel online vurdering af måden virksomheden arbejder med management og leadership - med andre ord handler det om virksomhedens modenhed og evnen til at føre de gode planer ud i livet. Med et SMV modenhedsforløb får du præcis indsigt i, hvor du som ejerleder og bestyrelse skal sætte ind for at løfte modenhedsscoren. Du får også detaljeret indsigt i, hvor virksomheden står ift. hvordan købere, investorer og banker sætter pris på din virksomhed.

Udover forløb med Leadmore® support kan værktøjet bruges til både gør-det-selv vurdering og verifikation af autoriseret IDDAS verifikator med udstedelse af DANAK certifikat på modenhedsscoren. Du køber en licens til IDDAS modenhedsværktøjet og aftaler evt. forløb med Leadmore®.

Læs mere: SMV modenhedsforløb

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Skal du også prøve et IDDAS & Leadmore® modenhedsf...
Vil du kende jeres evne til at eksekvere strategie...

Relaterede indlæg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.leadmore.dk/

Abonner og få det hele med

Abonner og få det hele med