Leadmore logo vector

Møllevangen 10B, Sørup, DK-3480 Fredensborg      +45 2929 3000

Del via…

Abonner og få det hele med

Vil du kende jeres evne til at eksekvere strategien på forhånd?

Er du ejerleder, kapitalejer, bestyrelsesmedlem eller strategirådgiver og står foran en kommende strategiproces, så kan I have glæde af at kende til det nye SMVværktøj, som giver jer en tilstandsrapport, der viser virksomhedens modenhedsindex baseret på ISO 17029 standarden.  

I kan nemlig nu bruge SMVværktøjet til at vurdere måden virksomheden arbejder med management og leadership - med andre ord handler det om virksomhedens modenhed.

Det er et nyt "due diligence værktøj" udviklet af IDDAS tilpasset lige netop SMV:er og giver et unikt 3600 overblik over måden virksomheden arbejder på. Oftest handler strategier mest om "hvad" man vil, og ikke nær nok om "hvordan" det skal blive til virkelighed. Her har I nu et værdiskabende værktøj til selvevaluering af udgangspunktet for jeres nye strategiske tanker og planer. Det kan fortælle jer præcis, hvor I skal sætte ind for at øge modenhedsscoren, og dermed evnen til at eksekvere den "gode" strategi og øge virksomhedens værdi.

Modenhedsindexet baseres på op til 350 udsagn, som giver et unikt overblik over måden virksomheden arbejder på inden for funktionerne salg, drift, organisation, økonomi og de tværgående områder strategi, ledelse, processer og digitalisering, f.eks. 

Alle udsagn scores med hhv. "Ikke udviklet" = 0, "Planlagt" = 1, "Begyndt" = 2, "Opbygget" = 3, og "Proaktivt forbedret" = 4, og gennemsnittet af alle scorer danner SMV:ens modenhedsindexet. Resultaterne præsenteres grafisk, og der kan dykkes dybt i gennemsnit og forskelle både indenfor og imellem områder. Der er også mulighed for at hele bestyrelsen eller ledergruppen kan score virksomheden og få en konstruktiv dialog om forskellige vurderinger af virksomhedens modenhed.   

Det er et fleksibelt onlineværktøj udviklet af SMV:er til SMV:er. Standarden, som værktøjet baseres på, er akkrediteret af Den Danske Akkrediteringsfond DANAK og bakkes op af flere store erhvervsorganisationer.

Er strategien et led i et modningsforløb frem mod ekstern kapitalfremskaffelse eller et senere salg af virksomheden, så er et IDDAS/DANAK certifikat på en høj modenhedsscore er et stærkt supplement til gode finansielle nøgletal i datarummet. Finansiel soliditet, der bakkes op af den ledelsesmæssige soliditet, er en god indikator for, at de gode historiske tal ikke er tilfældigheder, men kan fortsætte både under jeres ejerskab og sidenhen eventuelt nye ejere.

Om IDDAS:

  • IDDAS stiftet som erhvervsdrivende non-profit forening
  • Finansiering fra Industriens Fond / Kraks Fond
  • Støttet af Dansk Industri, Dansk Erhverv, Asnet Board, Lederne, DanBan
  • Forskningssamarbejde med CEV på CBS og CeSME på Aarhus BSS


Ræk ud, hvis du vil du høre mere om, hvordan du kan høste dit udbytte af IDDAS SMVværktøjet.

Mads Middelboe, Autoriseret IDDAS rådgiver/verifikator - Executive Advisor & CEO Leadmore®

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Prøv et forløb der kan gøre din virksomhed mere væ...
Vil du kende den ledelsesmæssige soliditet, før du...

Relaterede indlæg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.leadmore.dk/

Abonner og få det hele med

Abonner og få det hele med