Leadmore logo vector

Møllevangen 10B, Sørup, DK-3480 Fredensborg      +45 2929 3000

Prøv et forløb der gør din virksomhed mere værdifuld

Image
Image

 

I samarbejde med IDDAS tilbyder Leadmore® skræddersyede forløb, hvor vi sammen udvikler løsninger for, hvordan virksomheden kan styrke sin modenhed og løfte virksomhedens værdi. Forløbene bygger på IDDAS' SMV modenhedsværktøj, som giver en tilstandsrapport - en due diligence, der viser virksomhedens modenhed baseret på ISO 17029 standarden. Et værdiskabende værktøj - både som optakt til en strategiproces, en salgsproces, tiltrækning af ny kapital eller modning til et senere salg til en højere værdi.

 

Eksempel på forløb

Image

 

Værktøjet giver mulighed for en fleksibel online vurdering af måden virksomheden arbejder med management og leadership - med andre ord handler det om virksomhedens modenhed og evnen til at føre de gode planer ud i livet. Med et SMV modenhedsforløb får du et super stærkt dialogværktøj til afklaring af, hvor du som ejerleder og bestyrelse skal sætte ind for at løfte modenhedsscoren. Du får også detaljeret indsigt i, hvor virksomheden står ift. hvordan købere, investorer og banker sætter pris på din virksomhed. 

Udover forløb med Leadmore® support kan værktøjet bruges til gør-det-selv vurdering og opfølgende målinger i takt med at jeres forbedringsindsatser bliver gennemført. Du køber en licens til IDDAS modenhedsværktøjet og aftaler evt. forløb med Leadmore®.

Modenhedsforløbet kommer hele vejen rundt

Image

 

Eksempler på udsagn som skal vurderes

Image

IDDAS modenhedsstandarden

IDDAS modenhedsindex

  • 250+ udsagn om måden virksomheden arbejder på scores ift. det udviklingsniveau, som kan dokumenteres. Der scores på en skala fra 0-4, hvor 0 = Ikke udviklet, 1 = Planlagt, 2 = Begyndt, 3 = Opbygget og 4 = Proaktivt forbedret.
  • Gennemsnitsscore for alle udsagn udgør IDDAS modenhedsindex, som kan analyseres for funktionerne Salg, Drift, Organisation og Økonomi og de tværgående områder Strategi, Ledelse, Processer og Digitalisering samt 23 de underliggende analyseområder.
  • Mulighed for benchmarking med andre SMV:er

 

Kontakt IDDAS Associate: Mads Middelboe, +4529293000

 

 

Udbytte

Orden i penalhuset og øget indtjening.

Forståelse af hvor der med fordel kan sættes ind med udvikling af måden virksomheden ledes på. 

Mulighed for faktabaseret dialog med bestyrelse, ledergruppe og medarbejdere.

Certifikat på modenhedsscoren, som øger tiltrækningskraft på både dygtige medarbejdere og potentielle investorer. Dokumentation af ledelsesmæssig soliditet overfor banker.

Velforberedt til due diligence ved salg af virksomheden og maksimering af salgsværdi.

IDDAS og SMV modenhedsværktøjet

Mads Middelboe, Leadmore ®, er uddannet som autoriseret IDDAS Associate og Verifikator for SMV modenhedsværktøjet og modenhedsscore, baseret på ISO 17029 standarden.

Har deltaget aktivt i udviklingen af værktøjet og er også bestyrelsesmedlem i IDDAS.


Abonner og få det hele med