Leadmore logo vector

Møllevangen 10B, Sørup, DK-3480 Fredensborg      +45 2929 3000

Mangler du tid og ressourcer til at nå det hele?

 

Under Erhvervsfremmestyrelsens Virksomhedsprogram tilbyder Leadmore® nu i samarbejde med Erhvervshusene de fem helt nye SMV PRO rådgiverpakker med 50% offentligt tilskud, hvis kravet om at lave en udviklingsplan opfyldes.

Image
Image

 

Efter nøje vurderingskriterier er jeg som personlig rådgiver prækvalificeret til at hjælpe danske SMV:er med alle 5 SMV PRO pakker, som sigter på at modne og professionalisere din ledelse og udviklingsarbejde:

SMV PRO pakker

Har du planer for din virksomhed, som bare venter på at blive sat i gang, men er det svært at finde tiden og ressourcerne? Erhvervshusene tilfører via SMV PRO rådgiverpakkerne dine idéer fart og ressourcer gennem adgang til professionel rådgivning med tilskud. Det hele starter med en god plan: Hvilke medarbejderressourcer, og hvor meget tid skal du afsætte? Og hvad koster det? Du og din professionelle rådgiverpartner, f.eks. Leadmore®, lægger planen, rydder stenene væk og baner vejen for at få dine idéer til at lykkes.

Læs mere om SMV PRO

Læs her om din virksomhed kan få tilskud til SMV PRO?

 

Erhvervshusene og Virksomhedsprogrammet

Sammen med kommunerne og virksomhedsguiden er Erhvervshusene en del af det offentlige erhvervsfremmesystem, som udgør et sammenhængende tilbud til virksomheder og iværksættere.

Læs mere om Erhvervshusene

Virksomhedsprogrammet er et landsdækkende program for danske SMV’er, som hjælper dig med at finde vejen til nye udviklingsmuligheder og medvirker til at omstille og styrke væksten i SMV’er i hele landet. Det sker ved at støtte virksomheder i digitalisering, grøn omstilling, internationalisering og professionalisering i seks spor: SMV: Grøn, Grønne Kompetencer, Digital, Vækstpilot, Eksport og PRO.

Virksomhedsprogrammet blev igangsat 2021 og i dag forlænget til udgangen af 2025 og udvidet med sporene SMV:PRO og SMV: Grønne kompetencer. Programmet drives af de seks tværkommunale erhvervshuse, som allerede har givet knap 5.000 SMV’er tilskud til rådgivning, investeringer i konkret teknologi samt kompetenceudvikling.

Læs mere om Virksomhedsprogrammet

Image
Image

Abonner og få det hele med