Leadmore logo vector

Møllevangen 10B, Sørup, DK-3480 Fredensborg      +45 2929 3000

Opstart af en ny
virksomhed


Management
Business Plan
Cookbook

 

Det er ofte en udfordring at lave en realistisk plan for drømmen om din nye virksomhed. Business Plan Cookbook er en struktureret kogebog og tjekliste på alle vitale spørgsmål om planlægning og opstart af en ny virksomhed.

Arbejdsdokument og workshop proces

Kogebogen er et arbejdsdokument, som kan anvendes til forberedelse og gennemførelse af en eller flere workshops om virksomhedens forretningsplan og  involvering af partner- og investorgruppen. Den kan anvendes som agenda for forretningsplanworkshops og til at opsamle og præsentere konklusionerne.

Den er samtidig en strukturel ramme og indholdsfortegnelse til en 3-5 årig strategi med tilhørende finansiel plan, som gennem den ledelsesmæssige proces løbende bliver dokumenteret trykprøvet, konkretiseret og forankret i partner- og investorgruppen.

Emner og værktøjer som dækkes f.eks.

Business Plan Cookbook hjælper dig med at lave et finansielt scenarie og action plan ved at præcisere den strategiske platform og besvare de basale spørgsmål om 
de 5 P'er:

  • Product
  • Price
  • Place
  • Promotion
  • People


Det indholdsmæssige ambitionsniveau samt mængden og kvaliteten af fakta og detaljer tilpasses fakta tilgængelighed og ressourcekapacitet. Det vigtigste er, at kogebogen anvendes til at sikre, at man har taget aktivt stilling til alle betydningsfulde overvejelser.

Udbytte

Kogebogen udmøntes til slut i en langsigtet strategi og finansiel plan, med konkrete aktivitets-planer, opfølgningsprocedurer og rapporter. Planerne opnår ejerskab i hele organisationen og kan således danne grundlag for den årlige budgettering og  gennemgå et årligt tilbage-vendende eftersyn og tilpasning til den aktuelle udvikling.

Cookbooks

Jeg har igennem tiderne udviklet en række procesbeskrivelser, jeg kalder dem Cookbooks.
De har vist sig at være meget nyttige i arbejdet med at skabe hurtigere og bedre resultater.

Kundecases


Abonner og få det hele med