Leadmore logo vector

Møllevangen 10B, Sørup, DK-3480 Fredensborg      +45 2929 3000

Del via…

Abonner og få det hele med

En værdiskabende PE-rejse

Emballagegruppen solgt til Schur 

Schur International A/S overtog den 14. august 2019 Emballagegruppen i Vejle fra Maj Invest Equity. I begyndelsen af 2019 erhvervede Maj Invest Equity den familieejede koncern Good Food Group i Vejle, hvortil Emballagegruppen indtil overdragelsen til Maj Invest Equity var tilknyttet som 100%-ejet datterselskab.

Emballagegruppen A/S, der producerer dels kartonemballage dels label-produkter på to lokationer i Vejle, omsætter for ca. DKK 180 mio. og beskæftiger 130 personer.

 

 


Læs mere…
Tags:
  5030 visninger

To succesfulde virksomhedssalg seneste seks måneder

Det er både spændende og dynamisk at arbejde som professionelt bestyrelsesmedlem, da målet med bestyrelsesopgaven fra tid til anden kan være at sælge virksomheden og overlade bestyrelsesansvaret til de nye ejere. Ud af ti selskaber i min bestyrelsesportefølje har jeg inden for de seneste seks måneder oplevet to succesfulde virksomhedssalg til andre industrispillere, hvilket vidner om værdifulde virksomheder med fortsat vækstpotentiale.

 

CDRator solgt til Enghouse Systems

Softwareselskabet CDRator A/S, som udvikler fakturerings- og kundeserviceløsninger til mobilselskaber, blev for nylig solgt til Enghouse Systems, som er et canadisk børsnoteret software- og service selskab. Enghouse servicerer sine kunder inden for tre divisioner, Interactive, Networks og Transportation, som hver især udvikler og sælger virksomhedsorienterede software løsninger. CDRator indgår nu i Networks divisionen.

Den 3. marts 2015 kunne Enghouse Systems offentliggøre købet af CDRator A/S til en pris på ca. 23 millioner US dollars (for netto pengestrømmen). CDRator’s omsætning var i 2014 ca. 20 millioner US dollars og har ca. 130 medarbejdere i Danmark, som servicerer kunder i Europa, Nordamerika og Afrika.

Som medlem af bestyrelsen i CDRator A/S igennem fem år er jeg stolt af dette succesfulde og lovende salg. Jeg ønsker både Enghouse Systems og CDRator’s ledelse og medarbejdere held og lykke med deres nye fremtid sammen.


Læs mere…
Tags:
  10250 visninger

Middelboe Consulting blev til Leadmore® 11.11.2011

Middelboe Consulting blev til Leadmore® 11.11.2011

 

Middelboe Consulting har siden 2009 rådgivet mange kunder om værdiskabende ledelse med succes. Det har udviklet sig til en virksomhed med brug for en hjemmeside og et nyt mere sigende firmanavn.

 

Leadmore logo til LinkedIn

Læs mere…
  9570 visninger

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.leadmore.dk/

Abonner og få det hele med

Abonner og få det hele med