Leadmore logo vector

Møllevangen 10B, Sørup, DK-3480 Fredensborg      +45 2929 3000

Del via…

Abonner og få det hele med

Leadmore ® 1 år med mange nye erfaringer

Det er nu 1 år siden, at Leadmore ® gik i luften. I løbet af året har jeg støttet kunderne til at skabe fremskridt og resultatforbedringer indenfor de 5 største serviceområder:

  • Værdiskabende ledelse
  • Strategi og forretningsmodeller
  • Mentorstøtte og coaching
  • Strategisk B2B salg
  • Bestyrelsesarbejde

Leadmore logo til LinkedIn

 

Erfaringsbasen er udvidet, og det kan komme andre til gode. Ekstern inspiration og sparring er ofte den stærkeste drivkraft til forandringer og vækst.

 

Ledelse i familieejede virksomheder

Som familieejere af en stor koncern er det en særlig kunst at lykkes med at overføre ledelsesansvaret til eksterne professionelle ledere. Som ny bestyrelsesformand i Kohberg Bakery Group har jeg sat et nyt bestyrelsesteam med de nødvendige spidskompetencer, forenklet organisationsstrukturen og sat et nyt toplederteam, og dermed skabt fundamentet for en ny Kohberg offensiv.

Læs mere om strukturforandringerne i Kohberg Bakery Group

Strategi skaber resultater og anerkendelse

Professionelt strategiarbejde skaber bedre resultater og anerkendelse hos både kunder og samarbejdspartnere. Hos Løgstrup, som producerer avancerede el-tavler har de gennem en årrække arbejdet struktureret med deres vækststrategi og opfølgning på indsatser. Løstrup har opnået flere nye kunder med store kvalitetskrav, f.eks. el tavler til facebook’s første data center uden for USA. Forleden modtog Løgstrup anerkendelse fra den finansielle sektor og vandt med stolthed Nordeas Erhvervspris.

Læs mere om Løgstrup og Nordeas Erhvervspris

Udvidet bestyrelsesportefølje

Bestyrelsesarbejdet er også udvidet i løbet af året. Udover Kohberg Bakery Group er jeg tiltrådt som bestyrelsesformand i Mobil2 AB og moderselskabet SAB Holding A/S, en svensk mobil start-up. En spændende mulighed for at påvirke udviklingen af det svenske mobilmarked, som i modsætning til Danmark indtil videre har været domineret af de klassiske mobiloperatører med eget netværk.

Læs mere om Mobil2: www.mobil2.se

På vegne af kapitalfonden EQT Partners er jeg for nyligt tiltrådt som bestyrelsesmedlem i det norske mobilselskab Ventelo AS, som sammen med søsterselskabet Broadnet AS udgør EQT’s telecom investeringer på det norske marked.

Læs mere om Ventelo AS: www.ventelo.no

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Kohberg går i offensiven
Middelboe Consulting blev til Leadmore® 11.11.201...

Relaterede indlæg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.leadmore.dk/

Abonner og få det hele med

Abonner og få det hele med